Tisdag

Nu har jag precis kommit hem från Underbara malmö. Idag blev de med mamma och syster. Nya köpcentert på schemat idag igen. Hittade en jacka, en kofta och två tröjor. En halsduk och två presenter. Underbara HOLLISTER affären blev de att spendera i halva dagen Hehe. Idag var där också tvååå sjuktsnygga och välltränade killar som stod i bar överkropp. Rätt ok. Imorgon ska Tea och Lina sova här så de blir taco, mys och prat med bästavännerna. Kan de bli bättre. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Vad hade man gjort utan den.  Den finns där när man är glad, ledsen. Ja vad man än är. Nu ska jag gå och se på en film ch dicka min favvo, smoothie. puss och kramizar. 
'

Lördag

Idag har jag varit på de nya köpcentert i malmö med bästavännerna. Handlade 2 tröjor och ett par jeans. Nu sitter jag i soffa och dricker smoothie, hallon och jordgubb. Ikväll ska jag bara sitta i soffan och mysa med min syster. har precis krängt en banan och curry pizza. Imorgon ska kanske Lina sova hos mig och i veckan tänkte jag ha en liten  "mysfest" så tänkte bjuda lite kompisar, dricka te, snacka och bara mysa. Imorgon ska man också vrida tillbaka klockan en timme. nä nu ska jag gå och va lite sociall. 
 
 
 
Canon 1000D 18-55 mm 

FREDAAAAAAAAAAG

Nu sitter jagi sängen och ska snart lägga mig, jag är så trött. Så skönt med en veckas lov, de behövs verkligen nu. Imorgon sticket jag och mina bästaväner till något köpcenter vet inte vilket innu. Ha en kanon dag imorgon för de ska jag ha. 
 
ALLTID HÄR FÖR DIG MIN ÄNGEL , VI HÖR IHOP FÖR ALLTID. 

Fika

Nu tänkte jag bli lite nyttig så körde på ett nyttigt mål och blev faktist inte hungrig på länge. Ni borde prova de, riktigt gott. Idag har jag inte gjort så mycket mest chillat tycket jag, på Lördag ska jag iväg till stan med Kompisar lägger kanske ut lite blider vet inte, jajaj nu måste jag gå och fixa lite läxa och sånt. 


 

 

MOLLY

 
 Älskar dig bästa vän <3
 

Frågor

 
 
 
Canon 1000D 18-55 mm 

Hej bloggen, ursäkta att jag inte har skrivit något inlägg på någon dag nu men har haft mycket att göra. jaja nu sitter jag här med lina och vi ska snart äta lite fika. På lördag ska jag nog hitta på något med Mina bästakompisar . ikväll kommer ett litet inlägg till. 
 
Tänkte ha en frågestund så ni kan fåga vad som hälst om bloggen osv. Skriv gärna idag.

Hemma


Hejsan, 
Nu sitter jag här hemma och bara myser, har hält upp en kopp te och tagit på mig mysstrumporna. Idag var det första skoldagen på veckan, bara fyra till. Nu har precis mamma kommit hem, och så kommer hon hem med bär och yoggi till mina smoothies. Min favvo fika. 
 
Canon EOS 1000D 18-55mm


Kvällsfika

Hej. 
Nu har tea precis åkt, saknar redan henne. Innan idag va vi ute och tog lite bilder, som jag lägger ut snart. Nu har våra gäster precis kommit och jag bakade en kladdkaka med hallon till oss. Jag älskar verkligen kladdkaka. NU ska jag snart gå och duscha och bara chilla för imorgon är de skola tyvärr. :( men men så är de, skolan måste man ju gå i. jag har prov på tisdag också. kan de bli värre. Nu snart börjar SOLSIDAN jippi. 
 


Canon EOS 1000d   18-55 mm

Smoothie mys med tea

 
 
                                                            

 

 
 
            Nikon D3100 + 18-55        och       Canon EOS + 18-55

 
Hejsan svejsan bloggen. Just nu sitter jag här med tea. Vi har precis gjort riktigt goda Smoothie. Hallon och banan. Jag älskar verkligen Smoothies. Att dricka som fika, frukost och kvällssnacks. Det bästa med dem är att man kan göra såååå mång olika smaker. Man tröttnar inte på dem. 
Ja tea kom till mig vid ett tiden. Tror att hon ska stanna till 6 tiden. Ikväll vid 7 tiden ska vi få gäster så vi ska bjuda på en kladdkaka. Kommer bild sen. 
 
                                                 HALLONSMOOTHIE Å LA ISABELLE OCH TEA 
                                                                          

2 bananer
fil i ögonmått
250g frysta hallon
0,5 dl mjölk
halftglas äpplejuice 
 
Gör så här:
Häll i alltid i en mixer och mixa, häll sedan i de i ett snyggt glas, drick! 

Matlagning

Nu har precis syster åkt hem :( vi har haft jättemysigt. Nu har jag precis kommit hem från en kompis. Vi pratade bara lite.  
 
Som jag sa i förra inlägget skulle jag ju lägga ut bilder på maten vi åt då dem lägger jag ut nu snart. Imorgon ska jag ju va med mina BÄSTA KOMPISAR och det ska bli sååå kul...
 
jag älskar dem över hela mitt hjärta och hoppas att dem kollar på detta inlägget och tar till sig de jag skriver. Dem är änglar utan vingar och underbara vänner. 
 
Idag har jag varit så duktig och städat hela huset inklusive mina kläder. 
 

Kvällsplaner

Hej bloggen. 
Ikväll kommer min älskade syster och hennes kille hem till oss. Då ska vi käka och bara mysa. Vi tänkte köra på en taisoppa med kyckling och wokade grönsaker, kommer kansek bild sen. Sedan kanske jag ska träffa en kompis men det är inte säkert. Morgondagens schema är att träffa mina älskade bästa vänner och fota lite. Vi tänkte starta en blogg tillsammas så skickar länken till er senare när den är klar. Nä nu måste jag gå ut med min hundis och sedan ska jag fixa lite mat. 
//puss
 

Världens bästa vän

LIVET LEKER 

Kvällsmys med mammsen och molly

Hejsan svejsan. Nu ligger jag i soffan och myser med mamma och molly. Vi kränger lite mango och nötter och har precis ätit pasta med baconsås. En jättemysig kväll med bara mamma för lillasyster är hos en kompis och ska sova där. Morgondagen ser ut så här: Först ska jag sälja kvällsposten Senska jag gå en lång runda med molly tror jag. Sedan ska jag ut och ta lite bilder som kommer ut sen förhoppningsvis. Sedan ska jag nog bara chilla och sen Ska jag göra lite mat till min syster och mig Sen lägga sig //puss

Lina

Hej bloggis. 
Idag fyllde min bästa vän år som jag berättade i förra inlägget. Nu tänkte jag att jag skriver ett litet inlägg till henne. 
 
Grattis världens bästavän, jag älskar dig så enormt mycket♥ du är en ängel utan vingar och vännen alla drömer om. Och jag hade chansen att få dig,världens allra bästa vän. Hoppas att du får en toppen dag och jag är glad att få dela den med dig. puss 

Dem säger att änglar lever i himlen men vad gör du då här.
 
 
Nu sitter jag här med Julia och lina har precis åkt hem :( Lina kunde tyvärr inte sova för hennes pappa ville ha henne hemma hehe. Jag Julia ska kanske vara hela dagen och nog bara chilla. Kolla gärna på hennes blogg också... juliaanderssn.blogg.se
 
Kommer ett inlägg senare idag och så.... 
 
                                                                                       //puss
 
 
 

Natti

Nu är klockan väldigt mycket mer en den bör vara så får nog dra mig till sägen nu. Jag har precis kollat på mitt favorit program revange. Det är sååå bra och spännande. Jag har legat och myst med min lilla vovve och kollat på de medans vädert inte har varit på topp men men. Är de höst så är de. 
jag känner fortfarande inte mig så säker på provet men tror att de går bra. Hoppa hoppad i alla fall. Jaja nu måste jag verkligen gå och lägga mig och sova för att jag överhuvetaget ska kunna klara morgondagen. 
 
                                                                                                        puss puss från mig <3

Oct. 18, 2012

Hej.

Nu har jag precis kommit hem från skolan, har varit med en kompis i stan och nu har vi dragit hem till mig. Ikväll ska jag nog bara mysa med min älskad hund och bara Chilla. Jag har prov imorgon och börjar få lite smått panik för har typ inte tränat, Jaja. Imorgon fyller min bästavän år och då ska vi nog hitta på något tror jag, det kommer mer om de imorgon och kanske lite bilder. 

/puss


Hej

Hej mitt namn är isabelle och det här är mitt första inlägg. Jag kommer att skriva om mitt liv vänner och massa annat. Jag ska försöka att skriva så mycket så möjligt när jag har tid. 
 
                                                                                                                     /Puss

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0