NYÅR

Idag är de nyår. Sitter just nu och lyssnar på musik. Ska sticka vid halv 7. Längtar som in i till 12:00. Nytt år. Nya tag och nya möjligheter. Glömma allt tråkigt som hänt och bara se allt ljust. Hoppas att 2013 blir bättre än detta året. Men de är jag 100% på. Bara bry sig om dem som finns där och som man älskar. Snälla 2013 bli FANTASTISK. 
 

mellandagsrea

Igår var jag i malmö med mina stjärnor, tea och lina. Vi åkte hem vid 4 tiden och sedan tog jag tåget till malmö igen. Men den gången med mammsen. Hittade ett par millitärfärgade byxor, en röd tröja, en militärgrön jacka och en klänning. Outfiten var ett par svarta byxor, en blå tröja från bondelid och ett par hunter stövlar. Nu ska jag kolla lite på PLL och sedan gå en runda men vovvsen. 
 

Julklappar

Har inte lagt ut vad jag har fått så tänkte att jag kunde göra de nu. 
 



Bild ett: Canada snow strumpor, En vinröd stickad tröja, en helt vanlig vit tröja, en tuptopp med paljetter, och pyamas shorts. 
 
Bild två: Två bodylotion, en klocka, nagelack, iphonevantar, Hollister väska.
 
Bild tre: Ett preset kort från hm och hollister 
 
Bild fyra: Hunterstövlar, gitarr och gitarr bok. 
 

Julafton

Idag är de julafton. Inte för att jag inte tror att ni vet de hehe. Har pecis öppnat julklapparna och blev överlycklig. Fick 1000 kronor, hunter stövlar, gitarr bok, gitarr, två bh-ar, en tröja, en morgonrock, ett pyamas sätt. Men dessa presenterna fick jag av mamma, syster och pappa. Får av släkt ikväll för vi har alltid gjort så att vi har öppnat våra hemma och sedan tar man bara med presenterna till släkten. Vi åker om en stund och stannar väll där till sent ikväll. Bloggar nog inte mer idag så ni får ha en fantastisk julafton för de ska jag ha. 
 

 

film

Blir ingen bild idag för ligger ner bäddad och fryser. Har inte gjort någoting idag förutom varit och hämtat en julklapp. Ser på film med tända ljus och försöker att sova. Riktgit skönt att ha en sån här dag. 

Äntligen

Äntligen är de jullov. Herregud va skönt. Fick betygen idag och är supernöjd imed att jag bara har gått en termin. Jag mår fortfarande inte så bra. Hostar som en galning. Är riktigt rädd över att jag ska bli sjuk tll julafton. De är den dag på året som jag njuter och uppskattar mest. Den är helt underbar. Bara 3 dagar också. Nu ska jag fortsätta att mysa med min familj och njuta av första dagen på ett fantastiskt jullov. 
 

Godnatt typ

Ligger i sängen nu och ska snart sova. Alla andra slutade skolan idag men jag slutar imorgon. Usch. Imorgon börjar skolan 8 till cirkus 12. Då får vi våra betyg och hittar på något med läraren. Är helt slut. Trött, förkyld, hostar och har huvudverk. Behöver verkligen lov. Men godnatt på er kära läsare. 
 
 
 

Hemma

Nu har jag precis kommit hem från Malva. Haft jättemysigt. Nu tittar jag som vanligt på PLL. Snart ska jag lägga mig med en kopp te och bara vila upp mig. 2 dagar till skolavslutning, åhh va jag längtar. Men nu ska jag fortsätta att kolla på tv och mysa men mollasan. 
 
 
 
 

GODMORGON

Just nu ligger jag i sängen och kollar på pll. Är beronde av de. Gjorde en kopp te för jag hostar och har ont i halsen. Snart ska jag sticka till skolan. Rätt chill dag. Slutar 2. Sedan ska jag ner till stan och kvällen ska jag passa finaste Malva. Helt sick hur fort denna veckan har gått. Redan onsdag och vi stutar på fredag. Nu ska jag sticka till das skoln. 
 

Sjuk

Just nu ligger jag i sängen och kollar på PLL. Känner man lite sjuk. Ont i huvudet och känner man bara allmänt trött. Fick reda på idag att vinterkräck sjukan har kommit till skolan så då börja man känna att man behövde spy. Precis knackade de på dörren och en granne ger mig en kasse med fyra olika sorters ostar, kexs, oliver, choklad och marmelad. Precis när man va sugen och inte mådde så bra. Perfekt tajming. Ibland är grannar underbara.       När nu ska jag fortsätta att kolla på PLL 
 
 

Säget typ hej.

Tjena bloggis. Just nu sitter jag och skiver en tråkig uppsats som ska vara inne på tors. Försöker se allt positivt nu i och med att de bara är fyra dagar till jullovet. Fan va gutt de ska bli. Längtar som in i till nyår. Nya tag, ny start och bara vara glad och leva dagen som om den vore den sista. Detta året har jag varit lite nere men nästa år ska de blir bättre. På fredag får vi våra betyg. Hoppas på de bästa.
                          
                                          Vi hörs. 
 
 
 
 

trejdeadvent

 

Hej. tredje advent idag och den spenderade jag med mitt hjärta. Kom hem för en stund sedan och nu ligger jag i sängen och kollar på 90210 med mina nya strumpor. Fick i advenspresent av mamma ett par canada snow strumpor. Imorgon är de bara fem dagar till skolavslutningen och sju dagar tilll julafton. Längtar enormt mycket till båda. Tråkigt att snön försvinner men ändå rätt skönt. De kan komma ny snö den 23. 

CHRISMAS


-


Bara älskar livet just nu. Världens bästavänner och familj. Ikväll ska jag till skolan och kolla på film. 
 
 
 

Tjooo


 

Hej, just nu ligger jag i sägen och pluggar. Igår bakade vi knäck och lussebullar. Imorgon står stan på schemat. handlat kanske två julklappar hehe. Men fler ska de bli. Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva eller visa så skriv i så fall. Vill gärna veta. Såg på X-factor i går, inte riktigt intresserad av det längre sen malcom åkte ut. Jag förstår inte riktigt hur dem tänker. Jajja. Nu ligger jag då och pluggar till SO och NO. Det är nog dem hemskaste ämnena. Riktigt tråkigt att spendera lördagen så här. Hade hällre gjort något annat skoj. 
 
                                                                                                                                       

SKola

Nu sitter jag i skolan och har plus. Idag går vi till tre. Sen ska jag hem. Kanske en kompis ska med. Ska träna till No prov, glosor och en inlämningsuppgift. Ikväll skulle mamma och jag nog baka rocky road. Jag är ledsen om jag inte har lagt ut så många inlägg men har haft mycket att göra nu på senaste tiden. Men de ska de bli ändring på. Om 18/19 dagar är de julafton. Tänk så fort de har gått asså. Jag längtar så. Träffa släkten och bara mysa. Att vakna upp till att där ligger snö på gatan är ofatbart roligt. Nu ska jag ha en lektion, HEjsan SVejsan.
 
 

Julafton

Äntligen jul. Älskar verkligen julen. Första advent och precis då snöar du. Mys med familjen. Längtar så mycket till julafton. 
 

RSS 2.0