Sötnosar

Myser med sötnosarna. Riktigt snälla och underbara tjejer. Tack för att jag här fått lära känna er <3


:

Hej, Ledsen för att jag inte har skrivit på länge men haft fullt upp. Idag har det varit en helt vanlig dag. Skola som vanligt och sedan hem med Lina. Imorgon ska jag :
 
* Vakna
* äta frukost
* klä på mig 
* gå till skolan 
* lektioner 
* hem 
* äta 
Kanske va med kompis. 
 

Fredag, Lördag

FREDAG:  Haft en underbar dag med älskade syster och hennes kille. Käkade sushi tittade på film och mycket skratt. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge. 

 
 
LÖRDAG:  Idag spenderas dagen med bästavän. Bara mysa se på film och äta favoriten igen. "sushi". Kommer nogett inlägg ikväll och jga ska ta med både kamera, stativ och datan.                              
 
 
SÖNDAG: Imorgon ska vi nog äta julbord och handla lite inför julen. Denise, mamma och Cornelia förljer med. Jag gillar ikeas julbord riktigt mycket och att bara gå där inne är härligt. Det är en bit att köra så man är ju inte där så ofta.
 
 

:(

Passar riktigt bra in just nu...
 

Malmö

Min blogg klyddade så därför kommer lördagens inlägg idag :)
 
malmö med girlsen. Haft en underbar dag med massa skoj. Åt en fruktansvärt god sallad med räker och advokado. Drack "standarn" smoothie med smak av jordgubb banan honung och vaniljyoggi. Riktigt gott och nyttigt framför allt. Ikväll ska jag bara äta gott och mysa med min familj. Imorgon står stan på planerna och sedan träffa lykke. Nu ska jag gå och städa mitt rum för de behövs verkligen och då menar jag verkligen.
 

A-dag

A-dagen spenderas med ljusen i mitt liv. Inget nyttigt körde vi på. Igårkväll lite godis och nu idag till lunch pizza. Men de får man väll unna sig ibland. Mamma är på middag med jobbet så jag och syster är hemma själv. Ikväll ska vi nog bara ta de lugnt och njuta av att vara lediga. Känns lite tradigt att tänka på att de är skola imorgon. Men men, bara skola till 2 så ingen lång dag. Jag har aldrig varit riktigt beroende av någon artist med har nog blivit lite de du av one direction. Haha. Men nu ska jag gå och ära lite.


Mys pys

Mys på hög nivå, en helt vanlig dag med underbara Lykke, kan de bli bättre. Imorgon sova med världens Bästvänner. Ha en fantastisk tisdag för de har jag.

Äpple med kanel och sirap, grädde med choklad


Måndag

Nu är de redan måndag igen, Ja som vanligt har helgen gått riktigt fort, Imorgon ska jag nog träffa en kompis. Sedan iväg till Min Förebild, finaste lykke och spendera dagen där. På lördag ska jag nog till malmö och träffa kompisar. Annars ser min vecka väldigt lugn ut och inte så mycket läxa. 
 
Bjuder på dessa bilder hehe. 

Haha

DAGENS ROLIGA HISTORIA, RIKTIGT ROLIG
 
En ruskigt ful och motbjudande kvinna går in i en affär med sina två fula, skrikande ungar. Hon vrålar åt dem att hålla käften och kunderna i affären stirrar generat. Butiksägaren går fram och försöker få tyst på henne.

- Godmorgon frun, vilka underbara, söta barn ni har. Är de tvillingar? 
- Nej för helvete ditt jävla rövhål! vrålar hon. De är inte tvillingar! Till och med en blind idiot skulle kunna se det, din förbannade hönshjärna. Pojken är 4 år och flickan 9, vad fan får dig att tro att de kan vara tvillingar?

Mannen svarar:
- Det är bara det att jag har svårt att tro att nån skulle vilja knulla dig två gånger

Söndag

Just nu sitter jag, min syster, mamma och bakar lussekatter. Det är typ de bästa med hela julen föruton ens famij och appelsiner. Vi bakade inte så många men vi tänkte göra någon sats till innan jul. På jul afton ska vi fira hos morbor. Och de ska bli så mysigt. Jag älskar verkligen julen. Men men. Nu är de ju farsdag men de tänker jag inte fira imed att de är bara och mamma och cornelia hemma. Vi tänkte fixa lite i huset för vi har ju nästan precis flyttat så nästa vecka blir köket klart och de ska bli såååå skönt. Senare ikväll ska vi äta lussekatter och se på solsidan. Nu ska jag gå iväg och måla. Älskar er världens bästa och finaste familj <3
 

Clementin

Åhh äntligen börjar det närma sig jul. Till julien är apelsiner och clementiner som godast. Bara man öppnar skalen så kommer den goda doften fram. Jag är verkligen såld på apelsiner och clementiner. Jag satt och tänkte på att det är faktist jul snart, riktigt fort har de gått och jag blev helt chockad när jag fick reda på att de va typ en månad kvar. Och typ 25 dagar till julkalendern börjar. I år har jag hört att de ska va en fortsättning på musteriet på greveholm och de ser jag fram imot hehe. Jag kanska är för gamal för sånt men jag tycker att det är mysigt att se på de på morgonen och det är ju en tradition. Ja jag och min familj har bara köpt en julklapp och de kanske börjar bli tid att inhandla lite fler. Och min önskelista. Den har jag inte ens tänkt på. Jag önskar mig ett stativ till kameran, en parfym, en klocka och en mysig julafton men de är jag 100% säker på att vi kommer få. Inte riktigt en stor önskelista men jag kan inte komma på mer. Jag är riktigt nöjd med allt jag har och tycker inte att jag saknar något.

MOLLY

Mitt allra finaste hjärta, du finns allid här för mig och du är alltid så underbar. Du och jag livet ut. Du är de finaste i världen och jag älskar dig. Hunden är människans bästavän och de stämmer för du är min allra världens bästavän. 
 
Folk säger att man inte kan köpa lycka för pengar men dem har alldrig köpt en hund. 
 
 
 
 

<3


Ljuset i mitt liv <3

 Mina änglar. Ni är de bästa som finns världen bästavänner. Ni finns alltid där för mig och jag finns alltid hos er, de ska ni veta. jag längtar alltid efter att få träffa er och bara snacka. Ni är änglar utan vingar och man säger ju att änglar lever i himlen men vad gör då ni här. Jag hoppas att ni alltid finns här hos mig och att inget kommer oss mellan. Vi har delat tårar men mest av allt skratt. 
 
Jag trodde att jag var normal tills jag mötte er. Jag ÄLSKAR ER
 
 
 

KVäll

Nu sitter jag här i soffan och ser på TV. Idag har jag bara slappat. vaknade vid 12. Såå skönt. Eller jag har hjälp min systers kille att byta däck på vår bil haha. Vet inte riktigt om jag var till så stor hjäp. men men. Innan idag va jag och hanlade och hittade dessa urgulliga coca cola burkar. Så små och gulliga så bad mamma köpa dem hehe. Senare ikväll ska vi äta citron cheescake. Ikväll åt jag en av mina favvo. Kyckling sås och pommes. De är jag riktigt svag för. Men nu ska jag nog sätta mig och läsa en bok.
 
 
 
 

Lov

Hejsan hoppsan. Nu sitter jag i soffan och tittar på tv, i förrgår till igår sov mina änglar hos mig. Tea och Lina. Bästavännerna hos mig och de va lov, kunde de bli bättre. Idag sover systern hos kompis så de blir mamma och isabelle mys. De blir min favvo pasta med någon pasta sås, smoothie och nötter. Riktig mysdag helt enkelt. Imorgon är de lördag och då har jag inget planerar. Hoppas att kanske kunna ta en fika med vännerna och sedan bara slappa i sägen och dricka te och se på en riktigt bra film. Ha de bra

 


RSS 2.0