*:*

Ligger i sägen just nu och har precis städat rummet. Ikväll ska jag passa M och sedan på möte med mamma. På torsdag har jag utvecklingssamtal och de längtar jag inte speciellt mycket till. På fredag ska jag till malmö med Sis. Annars inget så planerat. Jag är så trött på detta väädret så jag vill kräka. Vår/sommar nu tack! Saknar dem långa runderna med molly när de är varmt ute. Nu är de hemskt att gå ut. 
 
 
Min ängel. 

<3

Är så lyckligt lottad att ha er som vänner. Älskar er.

otur!!

Idag är de fredag vilket betyder sista dagen på veckan. Även att sportlovet börjar. Idag kommer en av mammas bästa killkompisar, hans fru och tre barn. Har sån otur för har blivit bjuden på fest på kvällen så kommer inte att få träffa dem. Har inte sett dem på super-duper länge så känns inte så roligt att missa de. Men. Kommer ha kul ändå. hörs

valentine's day

Idag är de alla hjärtans dag. Har inte riktigt någon att fira med hehe, förutom mamsen och cornelia. Nu är jag i skolan och har plus. Går till tre idag sen ska jag hämta en buket blommor till mamma. Inget planerat annars idag förutom spendera dagen med nära och kära. I vår familj så firar vi alla hjärtans dag väldigt mycket. Det är en dag som vi tycker om väldigt mycket, vi hörs. 
 

sjukling

Jag var sjuk hela förra veckan så därför jag inte orkat skriva på bloggen. Men nu är jag uppe på fötterna igen och mår bättre än vanligt. Idag så är de den längsta skoldagen jag har. Den har bara dryga lektionen men an får tänka på att de är lov nästa vecka. När jag kommer hem ska jag plugga och kolla på grey´s anatomy. Annars inget planerat. 
 
 

sjuk

Pallar inte göra ett långt inlägg för är som sagt sjuk, hörs

Förlåt

Är hemst ledsen att jag inte har bloggat på några dagar nu men har haft fullt upp. I fredags kom Julia, moa, klara, Nora hem till mig och sov här till lördagen. Vi åt, skrattade, spelade spel och åt chokladfondue. Så mysigt och en av dem bästa dagarna på länge. Har varit lite nere på grund av folk men i fredags tänkte jag för en gångs skull inte på de. Så skönt. Sedan i lördags åkte jag på cup 20:00 och va hemma 01:30. Riktigt drygt och va fruktansvärt trött. Idag ska jag hjälpa mamma och städa bilen annars ska jag inte göra något. Skola imorgon och på ons ska jag passa M. Annars inget planerat i veckan, så skönt. Vi hörs.
 

RSS 2.0